Learning nippon language gosaimashite!!!

Una de les coses pendents que tinc és anar a Japó. Tinc ganes de veure si és cert tot el que veig pels puestos internetils. I és que el grau de friquesa pot ser extrem al país del sol naixent. Potser és per aixó que hi vull anar, vés a saber. I mira que per aqui n’està ple també de friquis.

A mi em van captivar ja des del primer video “estàn sonats aquests xinos” que vaig veure. No recordo si era el de la parella que follava rollo wuxia (flotant i fent atacs impossibles), o alguna depravació tipus “2 girls 1 cup” o potser alguna caiguda ultra-ridícula, el que si sé és que cada vegada que veig “crazy japanese” a algun titol d’algun video, allà hi ha sorpresa al canto.

Bé, el motiu d’aquest article és que m’he posat fa poc a aprendre japonès. Que dius: pa qué?!? Doncs mira… puro vicio. Si almenys tingués pensat anar d’aqui poc a Japó (com faran alguns que conec) encara, peró res de res, no està la cosa per despilfarrar (També tinc la opció de guanyar aquest concurs hehe). És només curiositat, saber fins a quin punt aguantaré. De moment em sé l’Hiragana, més endavant ja veurem.

Si algú vol seguir els meus passos, aquí hi ha una guia molt bona! (Arigatoua l’Ivan)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *