Guanyadors concurs Android

Quan una empresa de la calanya de Google aposta fort per alguna cosa, és que algo hi ha. Youtube n’és el clar exemple. Que veus que una empresica fundada per 2 universitaris se t’està menjant gairebé tot el mercat de videos online mundial, doncs la compres. Tant li fa el preu, compra abans no compri algú altre. Darrerament ho hem vist també amb la picabaralla que han mantingut Google i Microsoft per fer-se amb una nova nóvia, en aquest cas Yahoo. Al final tot ha acabat en res per sort.

Doncs bé, el cas és que ja fa temps que es rumorejava que Google obriria nous camins cap a un altre mercat, la telefonia móbil. Molta gent creia que, al igual que Aple amb el seu i-phone, farien un mòbil última generació amb tots els “ets i uts” i la cosa quedaria aquí. Doncs no, sempre van per endavant aquests. El que han creat (vaja encara estan per la tarea, són els amos de les versions beta) és una plataforma de programació per a mòbils, incloent un sistema operatiu, i utilitzant tot un manat d’API’s que permeten utilitzar en un mateix lloc i fàcilment totes les eines disponibles per a mòbils. GPS, bluetooth, 3G, Wifi… Això és Android.

Les possibilitats són infinites. Com demostren els 46 treballs guanyadors (de moment) del concurs Android que la própia Google ha organitzat, otorgant premis pel valor de… 10 millons de dólars! Una minúcia per ells vaja.

P.D: Encara me’ls he de mirar més a fons, peró ja veig que m’han pillat alguna idea! Si és que hi participo i m’emporto el premi “fijo” 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *