SongTapper, la manera més fàcil de buscar una cançó

I direu, ja tinc l’Emule o l’Azureus per buscar cançons. No anava per aquí la cosa no!
Què passa quan no saps el nom d’una cançó? Com la busques? Alguna companyia de telèfon oferia (no sé si encara ho fa) buscar-te la cançó trucant a un número i tararejant-la. Problema: val pasta i fa mandra posar-te a tarerejar una cançó allà sol com un sonat.
Amb SongTapper la cosa es simplifica enormement. En contes de tararejar la cançó, tan sols has d’apretar la tecla “espai” seguint mentalment la cançó. No és perfecte, peró si ho proveu veureu resultats força sorprenents.

Ho he provat amb l’himne del Barça i amb “Boig per tu” i funciona!

SongTapper

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *