Indy 4 (2)

Com no podia ser d’altra manera, ahir vaig anar a la primera sessió a veure l’última entrega d’Indiana Jones. Per ser sessió de les 4 hi havia força gent i no, no hi havia ningú amb barret i xupa de cuir XD

Bé passo a parlar-ne una mica, a falta de comentar-la amb algú més que l’hagi vist.

No llegiu més si no l’heu vist!

Per favor Spielberg, no facis mai més cas del flipat de’n Lucas a l’hora de fer una pel·lícula. M’imagino l’escena: Esteve coi, per fer algo diferent carda alienígenes a la peli que a mi m’ha anat prou bé.

No home nooo, no barrejem naps i cols. No hi havia més guions per escollir senyors? Mira que hi han estat anys per escollir un guió acceptable l’Spielberg i en Lucas. I és que situant la trama durant l’inici de la guerra freda m’havia fet agafar la il·lusió que tindria un guió mitjanament currat i adaptat als nous temps. Res d’aixó. Els senyors han optat per fer una pel·lícula lo més “palomitera” possible, amb TOTS els clixés cinematogràfics ben barrejadets (el nano aquest rollo Travolta amb la pinta, l’iluminat que diu frases a voleo però que al final resulten tenir sentit…)

Evidentment que sabia on anava, tampoc m’esperava un guió d’óscar, i també sé que les pelis anteriors d’Indiana Jones canvien si les veus amb 12 anys o amb 28, però alguna cosa més si que m’esperava.

Almenys les escenes d’acció no han canviat, flipamentes per tots cantons, atacs de cuques que fan fàstig, gracietes típiques Indy, persecucions impossibles, això es conserva intacte i per mi és un punt a favor. Tot això sense fenómens paranormals encara m’hagués convençut.

Que consti que no m’han trencat el mite Indy, lo fet fet està i el que ha agradat ha agradat, no té més.

Ara no sé si anar explicant cada pel·lícula que veig aquí al blog, el fet és que hi estic agafant el gustillo tu heheh. Per cert, espero algún comentari d’algú més que l’hagi vist (això si, compte en indicar spoilers!)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *