Els calabotins donen el seu fruit!!!

[video:youtube:KZ7Js5Qdu58]

Qui ho habia de dir, el video aquell de la pluja de calabotins (capgrossos per si no s’entén) de l’Albert ha quedat 2on al “Videovideo Acciona, premios de creación audiovisual” (concurs que em neix avui per cert XD)
El video premiat (un remix de l’original que teniu aqui dalt, que prèviament havia guanyat el premi Tomàs Mallol al Festicurts de Figueres 2007 i escollit per inaugurar el festival VAD de Girona) el trobareu a la pàgina inicial de la mateixa web.
Els treballs guanyadors es mostraran al pabelló ACCIONA de la tant d’actualitat Expo de Saragossa 2008, amb unes pantalles rollo Nintendo DS enormes:

El premi? 5000?! Déu ni dooo (Algú ha dit sopar? XD)

FELICITATS NANO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *