Estiu, temps de viatges

Arriba el bon temps i amb ell els viatges. Tot Déu marxa cap a alguna banda. Uns van els altres vénen, uns més lluny que els altres, uns més temps que els altres, uns acompanyats els altres sols, uns cap al fred els altres cap a la calor… Això sí, molts tenen una cosa en comú, que anoten en un blog les respectives aventures, com aquests:

L’Ivan i en Lilo a Japó:

En Palma a Canadà:

De fet els blogs-viatges s’estàn convertint poc a poc en una eina molt millor que les guies normals i corrents, ja que es guarneixen amb experiències pròpies molt útils per a saber coses més a l’abast de tothom (com molt bé va fer en el seu temps en Serrano amb el seu British steps). Aquí algú hi posarà cullarada, si és que no ho ha fet ja (Google? XD).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *