Torna en Miyazaki: Gake no ue no Ponyo

Cada pel·lícula que he vist d’aquest director m’ha encantat. No sé si són les históries, l’estil de dibuix Ghibli (estudi d’animació responsables de sèries com Heidi o Marco), els personatges, la música de’n Joe Hisaishi, els guions inverossimils marca de la casa, la capacitat de crear mons fantàstics amb tants detalls que semblen possibles o simplement, la màgia que desprèn cada un dels fotogrames. Moltes de les seves pel·lícules són desconegudes pel públic en general, i algunes ni tan sols doblades al castellà, com “Nausicaa”. Aquí en teniu bona part per veure on-line:

Nausicaa del Valle del Viento (1984)
[video:youtube:Bu4QEoRzN9c]

Laputa, el Castillo en el Aire (1986)
[video:youtube:h22p7zb8iU0]

Mi Vecino Totoro (1988)
[video:youtube:IECT46edlbI]

Nicky, la Aprendiz de Bruja (1989)
[video:youtube:trGjPaJKqIg]

Porco Rosso (1992)
[video:youtube:3lZDbZ0G2vs]

La Princesa Mononoke (1997)
[video:youtube:WWFVEdK7qF0]

El viaje de Chihiro (2001)
[video:youtube:ltU3kuQtazc]

El castillo ambulante (2004)
[video:youtube:DgGeXYxTrRc]

Si us fixeu cada 3 o 4 anys toca peli Miyazaki, i som 2008! Doncs bé, el 19 de juliol s’estrena a Japó la nova: “Gake no ue no Ponyo”, en anglès “Ponyo on the cliff” (“Ponyo, la chica del acantilado” en castellà?) Serà tota animada manualment, amb res fet per ordinador. Amb un parell de collons, si senyor!

Encara no hi ha trailer oficial, però aquí hi surt alguna cosa:
[video:youtube:soghXmUd9CM]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *