Prison Break

Ja tenia oblidada aquesta sèrie. És estiu, època no gaire poblada de bones sèries, l’any passat encara tirava amb la quarta temporada de “The 4400”.
Prison Break és d’aquelles sèries que hagués estat millor acabar-la ja a la 1a temporada i deixar-se de donar voltes i més voltes a l’argument acabant d’esprémer la mamella.

ULL SPOILERS!! (A algú ja li havia aixafat la 3a i 4a temporada, sorry :P)

La 3a temporada pretenia retornar als orígens amb l’entrada en escena d’una nova presó, aquesta vegada a Panamà, però ni així van aconseguir redreçar la cosa. A més amb la mort de la protagonista (la doctora Sara Tancredi) la sèrie va perdre per mi molts enters.

Doncs bé, quina és la meva sorpresa quan veig això: http://www.prisonb.com/2215/sara-tancredi-resucita-en-la-cuarta-temporada.html

La Tancredi és viva! Torna a la 4a temporada com aquell qui res, a lo Bobby a Dallas. (Sí, des del passat març que se sap, però ja dic que l’havia oblidat completament :P)

Mare de Déu, quina excusa trobaran? Si el cap de la doctora estava dins una caixa!!
Un clon? Era tot un somni? Era un cap de mentida? Era d’una germana bessona?? En fi, que ja ho veurem a finals d’agost, perquè encara que no m’acabi de convèncer la sèrie la miraré, com no, com a bon fan de’n Theodore ‘T-Bag’ Bagwell 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *