Pel·lícules platòniques

Tothom sap que un amor platònic és aquell que més voldries però que mai podràs aconseguir (un amor idealitzat). En la meu cas jo en tinc molts d’amors platònics. És més, cada dia m’enamoro platònicament, sobretot anant pels carrers durant la primavera i l’estiu. Això crec que forma part de la quotidianeitat de l’home (que no la dona). És una mena de càstig, igual com la dona té la regla cada 28 dies, els homes ens enamorem platònicament cada dia de l’any, i no sé què fa més mal.

Doncs bé, una pel·lícula platònica seria talment això, una peli que t’encantaria que féssin, però que saps que ara per ara és una cosa impensable.
Bola de Drac era una d’elles. Sempre m’havia imaginat com seria si Hollywood portés les aventures de’n Goku a la pantalla gran, ple d’efectes especials i amb actors de renom. Si seguiu el meu blog sabreu que els somnis que tenia de petit s’han fet realitat i que ja està en marxa. Una altra cosa és que el resultat valgui la pena, cosa que francament dubto molt 😛

Ara el seu lloc l’ha ocupat aquesta:

Aquest fals tràiler de Zelda el van fer els de la web www.ign.com (web dedicada a videojocs, entre d’altres) per l’April Fools’ (el dia dels sants innocents d’EEUU)

Altres pel·lícules que entrarien a la meva llista serien per exemple El Doctor Slump, Oliver i Benji (algo com Shaolin Soccer!)

[video:youtube:bREfcVPssiE]

I tu? Quina és la teva pel·lícula platònica?

P.D: Els simpson en real no m’acabaria de convèncer:

[video:youtube:brh6KRvQHBc]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *