Dark Knight

The Dark Knight, aquest és el nom de la nova pel·lícula de Batman.
No sóc fan de cap superheroi, ni de Batman, ni de Superman, ni de Spiderman, ni de Suprunaman, ni de Cimbrellman. M’he acostat més sempre cap al còmic japonès, no l’americà. És que m’imagino una lluita entre l’Spiderman i per exemple en Freezer, de Bola de Drac. No hi ha color no? Un tiu disfressat de vermell i que tira teranyines pels canells no té res a fer amb un que pot carregar-se un planeta quan vol.

El que m’ha motivat a escriure sobre en Batman és això:

http://www.imdb.com/title/tt0468569/

A dia 20 de juliol de 2008 “The Dark Knight” se situa nº 1 a la llista de pel·lícules millor valorades al rànking de imdb (The Internet Movie DataBase), amb un 9.7 i amb 23611 vots, superant a “El padrí” i a “Cadena perpètua” (de fet superant a totes les pel·lícules hagudes i per haver XD). Quasi res.
No cal dir que aquest estàtus és totalment temporal i que sempre una pel·lícula estrenada fa poc obté normalment una nota millor de la que realment tindrà al llarg del temps, però mèrit en té, sí senyor. La afegeixo a pelis pendents.

Aquí veiem a en Batman, feliç per la fita que acaba d’aconseguir:

batman i robin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *