En David Guapo

Cada dimarts de l’hivern passat era cita ineludible anar al City Arms de Girona a veure monólegs. En vaig veure de molt bons ( l’Angelito el largo el millor 😛 ). També cada 2 dimarts feien el 2on concurs de monólegs “City comedy” i la veritat és que hi va haver molt bon nivell. El presentador (i organitzador) és en Lagi, el qual feia de mestre de cerimònies i escalfava l’ambient amb un petit monòleg a l’inici de cada duel. A vegades l’encarregat de fer aquesta presentació era un tal David Guapo, un cantautor barceloní que l’any anterior ja havia guanyat la primera edició del City comedy. Va ser un d’aquests dies que vam comentar amb algú que aquest paio arribaria lluny, i és que tant sols amb la seva presentació “Hola qué tal, soy David Guapo (riures). Sé lo que estarán pensando, éste nombre no me pega. David, me lo puso mi madre…” et parteixes la caixa.

Mesos després vam poder disfrutar d’un monòleg sencer d’ell, i la veritat és que va ser dels millors de la temporada. Armat amb una guitarra (i amb l’ajuda del típic riure graciós d’una noia del públic) va deixar anar un monòleg d’unes 2 hores, amenitzant-ho amb cançons composades per ell i amb nivells d’improvització que poques vegades es veuen. Val a dir que la capacitat d’improvització és de les coses que més valora el públic, o almenys és el meu cas.

Doncs mira per on les prediccions no anaven desencaminades. L’altre dia arribo de fer el toc, engego la tele i em trobo al paio parlant amb en Berto, el “cosí” de’n Buenafuente. I llavors me n’adono que l’han fitxat com a col·laborador!

Babot dixit!

[video:youtube:JkPrpA_ZwA4]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *