Mel Films a el PUNT diari (edició comarques gironines)

Sí, sortim al diari tu! L’entrevista la van fer a l’Albert fa 2 dies per telèfon.
Al suplement de Festes del Punt pàgina 15 em diuen.
Encara no ho he vist, per tant m’espero a comentar res.

Edito:
En principi hi havia de sortir una foto de tots els del grup, però han optat per posar un fotograma d’Amera, el curt que farà de tret de sortida per la Festa Major d’Amer. Millor així, sinó tothom ens aturaria pel carrer demanant-nos autògrafs, les noies ens tirarien calces i sostenidors… no és plan 😛

L’escrit està prou bé, està tot molt resumit, com és obvi en un diari, però ja ho deixa tot força clar. La companyia Alma Cubrae ens ajudarà a fer “alguna cosa” durant el pregó. No hi ha res concretat encara, però la redactora amb aixó de que “promet ser un pregó molt espectacular” s’ha flipat una mica… Per altra banda per la castanyada (potser hagués quedat millor “per les festes de l’aniversari d’Amer”) mirarem de tenir a punt un DVD amb el que és el pregó, i llavors una mena de mini-video-reportatges d’Amer, amb imatges del poble, festes populars, entitats… Tot arribarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *