Picasaweb reconeix cares!

Una de les característiques que trobava a faltar amb el sistema de fotos online de Picasa (Picasaweb, de Google, com no) és un sistema d’etiquetatge de fotos, com ja tenia el Flickr o el Facebook, per tenir la gent organitzada. La gent de Google una vegada més t’ho posa tot molt més fàcil:

Si tens fotos penjades a Picasaweb només has de clicar un botó, deixar que processi els teus àlbums una estona, i acte seguit et torna un llistat amb una foto de cada persona que hi surt, a mode d’índex. Llavors només has de posar nom a cada persona i llestos, d’ara endavant les fotos que pugis ja s’auto-etiquetaran (amb alguna ajuda és clar), així de simple, així de fàcil. Em trec el barret una altra vegada davant de’n Larry i en Sergei XD

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *