Google ja tradueix en català

google català

(No havia publicat fins ara per culpa de l’error del que parlava ahir)

Llegeixo a la Tafanera que Google acaba d’incloure el català entre els idiomes disponibles per fer traduccions. Això és una gran notícia, ja que podem traduir qualsevol web al català. Hi ha 30 idiomes disponibles, inclosos el castellà, el japonès, l’anglès… fins i tot l’eslovè. Provant del castellà al català tot i així es veuen coses força curioses, com traduir “iphone” per “Anónimes” XD així que Google ha inventat un sistema de recomanacions amb el qual pots ajudar a la correcta traducció.

Sens dubte una gran notícia per la 8a llengua més parlada a Europa.

Proves curioses 😉
Sport, PP, Famitsu, Babloc per la integració

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *