ENVIA MARIO2 AL 5115! RECUERDA… 5115

Avui m’he despertat amb la melodia normal del meu mòbil (algún torre-collons que m’ha trucat a la una, com hi ha món? :P), i no sé si és per l’estat de somnolència després d’una nit etílica o què, que amb les primeres notes m’ha vingut a la ment una cançó… de Super Mario Bros 2!!

mario 2

I m’he dit, coi, la vull al mòbil.

I dit i fet m’he posat a buscar-la per internet però “aah! Alerta!” (com diu en Monegal), en contra de tots els pronòstics no l’he trobat! Només midis (com els politonos pels menys erudits) a VGMusic (on per cert pots trobar totes les músiques antigues de jocs, recomanadíssima si vols “politonos de videojuegos”) però jo volia l’original, amb un parell de collons. Me n’he anat a http://www.virtualnes.com, on pots jugar a jocs de Nintendo 8 bits directament des del teu navegador i he grabat el so “live”. Poca feina? Doncs no malauradament, però quan se’m posa una cosa al cap no hi puc fer res més. El resultat han set aquests mp3 trets directament del forn. Ja en tinc tinc un de to de trucada hahah:

Super Mario Bros 2 i Super Mario Bros 2 (selecció)

Algú té una altra petició? 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *