Foxmarks

foxmarks imatge

Si utilitzes el navegador Firefox (com hauria de ser!) i accedeixes a internet des de varis llocs (casa, feina, portàtil…) i/o des de varis sistemes operatius, Foxmarks està fet per tu!

Es tracta d’una extensió per al Firefox la qual s’encarrega de mantenir totes les teves adreces d’interès (O “favoritos” si ho prefereixes) sincronitzades arreu. Així si avui per exemple estàs a la feina avorrit, veus un enllaç interessant (un joc per exemple :P) i no hi pots jugar degut a la proximitat perillosa del teu “jefe”, pots tranquil·lament guardar la direcció a les teves adreces d’interès, per després quan arribis a casa tenir-ho tot igual i poder jugar sense cap perill.

El Foxmarks mateix s’encarrega una vegada l’instal·les a cada lloc de preguntar-te quines adreces d’interés són les que s’han de barrejar amb quines, si les del servidor (evidentment guarda les dades a la xarxa) o les del teu ordinador, per tal de no borrar-ne accidentalment cap. Llavors tot va com la seda, no t’has de preocupar més de res, ell solet ho sincronitza tot quan convé.

Extensió “must have”! Baixa i instal·la des d’aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *