A Vampire Story

vampire story imatge

Com a fan de les aventures gràfiques de tota la vida (fa poc parlava de Jack Keane, el qual al final em va decepcionar una mica. Per la história més que res.) he de dir que la demo de “A Vampire story” m’ha sorprès molt gratament. Sembla que tindrà tots els ingredents de les bones aventures gràfiques “de antaño”, del pal “Monkeys Islands”, “Days of the tentacles” i totes les aventures de Lucasarts en general, i en 2D!

Amb només una pantalla ja te’n pots fer a l’idea de lo gran que pot arribar a ser aquest joc. Molt bona ambientació, bons diàlegs (in english), animacions per cada acció important i bona música. Si es ven a un preu raonable aquest joc caurà per reis 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *