Festa Ubuntu a Amer (III)

Com deia l’altre dia, Amer va ser seu de la presentació oficial de l’Ubuntu 8.10 en català. Al final no hi vaig poder assistir com hagués volgut, però l’estona que hi vaig estar va ser prou interessant. I és que posant en una balança una festa d’informàtics a un cantó i un rodatge medieval + un comiat de solter a l’altre aviat ho vaig tenir clar 😉

Parlaven de l’Ettercap durant la conferència de seguretat a la xarxa, una utilitat que permet obtenir dins una xarxa local (LAN) les dades dels usuaris connectats. El ponent va exemplificar-ho tot molt bé i la veritat, la cosa em va fer pensar en que si mai he de tenir alguna cosa connectada via Wireless, m’ho pensaré 2 vegades. No és tant fàcil com apretar un botó “robar dades” (el nivell de la conferència no era apte per tothom, de fet ni per mi heheh), però l’opció per gent malintencionada hi és. I m’he proposat investigar-ho, o sigui que wireless de Girona, prepareu-vos hehehe

Això és l’única cosa que vaig poder veure, la resta esperaré que algú en faci una crònica i us l’enllaçaré aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *