Wheelman

vin diesel sagrada familia

Oblida’t de les reduccions de velocitat variables que s’aplicaran a Barcelona d’aquí poc. Ara podràs descarregar l’adrenalina que se t’ha anat acumulant dins el cos cada vegada que has estat en una retenció interminable en alguna ronda de Barcelona en hora punta!

Wheelman és una mena de Grand Theft Auto encarat més a la part de conducció, amb persecucions, salts impossibles, velocitat, tirotejos a punta pala, temps bala rollo Matrix… i no pas a San Francisco o Nova York com passa sempre, sino a Barcelona.

El joc és protagonitzat per en Vin Diesel i al tràiler s’hi poden veure llocs típics de Barcelona, com el port o la Rambla. Ha de ser brutal una persecució desenfrenada per la Diagonal i perseguit pels Mossos d’Esquadra.

El que m’ha provocat nàusees és el fet que ja l’intenten vendre com a “typical spanish”, amb la protagonista de l’història ballant sevillanes. Només m’hi falta algun torero i el dolent amb barret de mexicà i ja ho tindríem. Amb lo maco que seria veure en Vin Diesel amb barretina i ballant sardanes entre escena i escena XD
També sembla ser que els cotxes de poli seràn de Guardia Civil, no així els furgons, que seran els dels Mossos.

En fi, un joc curiós almenys:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *