Slumdog Millionaire

Fa gràcia que una pel·lícula que vaig veure fa uns dies, de la qual no m’esperava gaire res, obtingués ahir un dels premis més rellevants del món, el Globus d’or a la millor pel·lícula dramàtica.

De fet tenia aquest article a “borradors” per parlar de la pel·lícula i mira per on ara n’he de parlar per força 😉

L’argument no és gens rebuscat i fins i tot resulta de bones a primeres cutre. Semblaria que fent una pel·lícula basant-se en el mundialment popular programa “Who wants to be a millonaire?”, el “Quién quiere ser millonario?” o “50 x 15” d’en Sobera aquí, no se’n pot treure gaire suc, però el resultat és excel·lent.

Les vivències d’en Jamal, criat als carrers de Mumbai, plagades de misèries, desgràcies i fins i tot tractes amb mafiosos, l’ajudaran a anar responent pregunta a pregunta (mitjançant una sèrie de flashbacks dels quals se’n podria extreure un curtmetratge de cada un) fins a arribar a la pregunta final (No és cap spoiler ja que és obvi que hi arribarà hehe)

Aquí s’estrenarà el 13 de febrer, però si la vols veure abans, jo me la vaig baixar via bittorrent de mininova i hi vaig posar aquests subtítols.

La fitxa a imdb: http://www.imdb.com/title/tt1010048/

Per més coses sobre l’Índia, l’Imma ara mateix hi és 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *