Bajocs! (1a part)

Fa uns anys en Lluís, l’Edu i en Dani, em van demanar si els hi podia fer una sèrie de jocs per a un CD multimèdia, un treball final que havien de fer per la carrera. Jo com sempre ho vaig veure força negre. I és que crear un joc no és “moc de pav”. Però al final vaig acceptar, i no per raons econòmiques (que per cert algú em va dir que algun dia se’n trauria fruit d’aquest CD, encara espero 😛 És broma ja ni hi pensava hehe ) sinó per què per mi suposava tot un repte, sempre havia volgut crear un joc del no res i el Flash en aquest aspecte estava (i està) a l’ordre del dia. Em van passar el guió dels jocs i em vaig posar mans a l’obra.

El CD estava relacionat amb les drogues, i cada joc estava inspirat en una droga diferent.

Avui al Babloc en exclusiva la primera entrega, amb el codi flash de regal!

El joc del tabac:

No funciona el so, aquí sí.

Aquí us deixo el super-codi, per si algú vol mirar com està fet. Aviso que són els meus “pinitos” amb flash i hi ha moltes “mànigues” 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *