La millor feina del món

la millor feina del món

The best job in the world, aquest és el nom d’un web/concurs on qualsevol persona es pot apuntar per tal d’optar a la que és, diuen, la millor feina del món.

No van gaire desencaminats, ja que un sou de 75000? des de l’1 de juliol fins a final d’any, visquent en una illa paradisíaca a les antípodes, fent feines tant estressants com bucejar, nedar, explorar, caçar, pescar… costa de superar, per molts treballets i collonades que facis.

Quina és la trampa? Cap. Volen algú amb caràcter aventurer i alegre que doni joc per publicitar l’illa. Això sí, amb el gran agreujant (¬¬’) d’haver de tenir cura del manteniment d’un bloc, fent articles i pujant vídeos amb les activitats que es van realitzant per donar a conèixer l’illa al món.

L’Ivan hi participa! Aquest és el vídeo que ha fet amb l’ajuda d’en Lluís:

Voteu-lo i a veure si aconseguim que cardi el camp hi vagi, que a més a l’illa s’accepten visites!! 😉 Ivan ja reservo habitació per l’agost hehe
Sobretot NO voteu a youtube, s’ha de votar seguint el link següent: http://www.islandreefjob.com/applicants/watch/kVTV_mQPaV0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *