Navegues en català?

He trobat interessant el gadget (en diuen giny, bonito palabro XD) que estrenen avui, diada de Sant Jordi, els de la fundació PuntCat (Que per cert, a veure si s’abaixen els preus dels dominis .cat, ja el tindria jo!!). Consisteix en un simple codi que s’introdueix al teu web, i el qual comproba amb quin idioma t’identifiques a l’hora de navegar. Si és en català, surt el logo que teniu a la dreta, sino, surt un super-avís indicant-te com fer-ho per canviar l’idioma al teu navegador.

Segur que alguns pensareu que això són tonteries (algún comentari auto-odi rebré XD), peró de tant en tant et trobes sorpreses ensopegant webs estrangeres traduides perfectament al català, i sense haver de canviar l’idioma expressament. A més els webmasters poden saber en quins idiomes cal traduir una determinada web si veuen que un idioma té un tant per cent elevat d’usuaris.

Ho deixaré uns dies, tampoc és plan d’anar tocant els collons als meus milers de visitants espanyols tota la vida 😛

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *