Com he pogut viure sense el Launchy?

launchy

L’he instalat fa una hora i ja m’hi he acostumat completament.

Us poso en situació. Qui no s’ha trobat, treballant o simplement buscant una cançó, en que accidentalment tanques la carpeta on estaves, i curiosament gràcies al col·lega Murphy aquesta es troba a 10 carpetes de distància de l’arrel, del pal c:/documents/jordi/baixades/mp3/música/altres/2009/març/compilacions/bones/mel/

Si no has col·locat prèviament un accés directe que t’estalviï la feina a l’escriptori, l’has parida. No et queda més remei que refer amb 10 passos el camí que tu has desfet amb un simple click a la creueta de tancar finestra, fet totalment odiós i tediós si no tens el dia. És més, molts optem per utilitzar el buscador, encara que tardi 3 minuts en escanejar TOT el disc dur.

Bé, “el buscar se va a acabar”. Amb el Launchy tot queda solucionat. En el cas anterior ho hagués solucionat així. Tecleges Alt+espai. T’apareix un senzill quadre de text, a l’estil Google. Hi poses “mel”, i et surt tot el que dins del teu ordinador contingui aquestes 3 lletres. Això serveix per obrir programes instantàniament, buscar carpetes, música… el que es vulgui. Imprescindible vaja, i gratis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *