Hey Jude cantada per milers de persones

Normalment les campanyes que fan les companyies telefóniques em fan ràbia. Sembla que t’estiguin dient: “Mireu amb què ens gastem els vostres calers!” quan amb els diners que ha costat, per exemple, el concierto Movistar de los 40 o qualsevol moguda així descomunal o anuncis milionaris (i copiats molts d’internet, veritat Telefónica?) bé podrien abaratir els costos de les trucades i, sobretot, dels SMS, que per enviar 4 caràcters et cobren a preu d’or. És per aquest motiu que ja fa temps que vaig decidir donar suport a les companyies “petites” (a darrere sempre hi ha alguna empresa gran, com no), doncs a part de ser més barates, la competència entre marques sempre va bé.

Bé, una campanya d’aquestes ha aconseguit que realment per uns instants hagi oblidat tot aixó. Es tracta d’una concentració a la plaça Trafalgar a Londres, on la companyia T-mobile va reunir milers de persones per cantar amb un super-karaoke, tothom micro en mà, la mitiquíssima cançó dels Beatles.

Realment toca la fibra!

Ja ho havíem vist fa temps en una estació de tren, aquell pic amb una super-tabla.

Fama time:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *