Red Steel 2, aquesta vegada sí?

Amb la sortida de la Wii va aparèixer la primera part d’aquest joc, una aventura en primera persona que pintava molt bé. Red Steel prometia un control ultra-realista amb el nou (i màxim baluard de la consola) super-dildo-comandament. La realitat ens va fotre una óstia ben parida. El joc era, segons molta gent (jo ni el vaig provar veient les crítiques) curt, fàcil i de control ultra-realista ni rastre. Tota una decepció. Així és com ens van flipar:

I així, amb l’ajuda del nou Wii motion Plus (un aparell que es connecta al comandament normal de la wii i que ajuda a millorar molt la sensibilitat, o això diuen…), és com ens flipen ara:

S’haurà de provar. Ai Wiikey què faria sense tu…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *