La saga de “Canción de hielo y fuego” es passa als videojocs

el mur canción de hielo y fuego

És curiós que acabat de llegir el primer llibre d’aquesta gran saga fantàstica/èpica, “Juego de tronos”, el qual recomano molt, surti la notícia de que es començaran a fer videojocs relacionats amb aquest món sorgit de la ment d’en George R.R. Martin.

Com bé diu un comentari a la web d’on he tret la notícia, esperem que arribi a bon port, i que aquest no sigui Roca Casterly 😛

La imatge del post és el famós Mur, al nord d’Invernalia (pels que heu llegit el llibre clar), i l’he tret d’un bloc d’un dibuixant català, en Guillem H.Pongiluppi, el qual ha il·lustrat (i va fent) molt bé el món dels “7 reinos”. Un crack.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *