Premis haguts… i per haver?

Això ja comença a ser una constant…

El divendres es confirmava la classificació de Bernard’s world per la final del Teaserland a Barcelona. L’Albert (amb l’ajuda d’en Cesc) lluitarà pel premi juntament amb 3 altres finalistes, amb la possibilitat de guanyar 30000 ?uracus per a la creació d’un curtmetratge. La final la faran a la famosa sala Luz de Gas de Barcelona, amb la presència de grans del cinema actual, molt possiblement (Balagueró, Corbatxo, etc…).

No content amb això, avui mateix al migdia, durant la gravació del seu nou curtmetratge “L’Armadura” (el guió del qual ja és guanyador del Fons de Creació Audiovisual de Girona en l’apartat de creació audiovisual experimental, premi dotat amb 2.500 ?uracus ) i amb el testimoni d’un servidor, rep la confirmació de que un curtmetratge realitzat el cap de setmana passat juntament amb altra gent, per al famós (i ja ex-odiat) Diba Exprés de Barcelona, és finalista! I és clar, fa mitja hora s’ha sabut que n’és el guanyador i que ha estat recompensat amb un premi valorat amb 15000 ?uracus.

Sí, cal fer una cronologia, jo també vaig una mica perdut 😛

Aquí us deixo amb el guanyador del Diva 2009, del qual vaig dir (paraules textuals) “és del montón”:

Felicitats a tot l’equip (i a l’Albert i Cesc again)! A veure si el dimarts faig un altre article amb final feliç 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *