Youtube es pren el 3D seriosament

Un usuari de Meant to be Seen ha creat un tutorial per a activar el mode 3D a Youtube.

El podeu trobar aquí: http://mtbs3d.com/phpbb/viewtopic.php?f=98&t=3874

I aquí hi podeu veure el vídeo, ja sigui en format “Blau/Vermell” (amb les ulleres mítiques), “Creuament d’ulls”, “Visió paral·lela”… ara només falta que hi afegeixin els formats per a les pantalles 3D (semblant al que es pot veure avui en dia als cinemes). El paio fa un pèl de ràbia, aviso XD

Que Youtube comenci a trastejar amb això significa que al 3D li falta poc per arribar a tot arreu, fins i tot als televisors i als mòbils. Algú es preguntarà quin interès pot tenir tot això del 3D. Bé, en la meva humil opinió és el salt lògic que han de seguir els audiovisuals, tal com ho va ser el so o el color. De totes maneres això no ho sabrem fins que la pel·lícula d’en James Cameron, Avatar, arribi als cinemes 3D d’arreu i, segons diuen, canviï la percepció que la gent en té de les tres dimensions.

Per cert, el nou pòster d’Avatar:

avatar cameron

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *