Fotomuntatges a partir de borradors!

Saps fer servir el Photoshop?
Saps dibuixar?

Encara no té nom, però aquest programa farà les delícies de tots els que hagin respost negativament les 2 preguntes anteriors (i pels més vagos que sí que dominin també és clar)

Posem per cas que volem un dibuix d’un elefant sota una palmera al mig de Nova York. Tan sols hauràs de fer un gargot mirant d’imitar la posició de l’elefant, una palmera feta amb 4 línies, i un fons amb 4 edificis mal-dibuixats. Ho etiquetem tot (“elefant”, “palmera” i “edificis”) i cliquem “CREAR”. Acte seguit el programa es posarà a buscar per internet les imatges que concordin amb els teus gargots, retallarà les formes que calguin, les ajuntarà i modificarà per a que quedin homogènies i voilà, et crearà una llista d’imatges “reals” semblants al teu gargot.

Millor mira’t el vídeo següent:

És un projecte d’una sèrie d’universitats, o sigui que no se sap ni quan ni com sortirà a la llum.
Ho he vist aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *