Iphone VS Android… FIGHT!

A un cantó del ring, tenim l’Iphone, el telèfon mòbil més de moda del moment, guanyador de les últimes edicions de MOBILE FIGHT, amb la seva pantalla multi-tàctil i el look fashion apple. El seu entrenador, Steve Jobs, ens ha dit que el seu pupil té nous atacs inèdits per a aquest combat, el 3G i el GPS. Es veu més prim i vigorós que la seva anterior versió, els seus preparadors físics deuen haber treballat de valent!

A l’altre cantó, entrenat per Sergey Brinn i Larry Page, germà de Google i cosí del “codi lliure” tenim el nou aspirant al títol, Android! No sabem encara quina forma utilitzarà per a aquest combat, però l’esperit és el que conta! De moment el que sabem és que ha estat aconsellat per milers de persones arreu del món i que ve a fer mal a qui se li posi per davant.

La lluita es preveu aferrissada, anirem informant de l’evolució del combat!

Jordi Babot, Bablog, Mobile fight dome.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *