H2O de l’Albert a l’Expo Saragossa


El dijous passat vaig acompanyar a l’Albert a l’Expo 2008 de Saragossa per assistir a la presentació del seu curt al pavelló d’Acciona, curt que com vaig dir va obtenir el 2on premi al concurs Videovideoacciona.

[inclou video-reportatge!]

La presentació va ser a porta tancada, érem unes 40 persones al “backstage” d’un “stand” molt ben ambientat amb hostesses i majordoms que ens anàven alimentant amb canapès i vins i caves variats (vaig sortir d’allà mig entopinat fins i tot XD). Allà van passar tots els premiats més el curt que va fer per a l’ocasió en Julio Médem (Los amantes del círculo polar, Lucía y el sexo…) titolat “Concha”, el qual per cert va estar molt bé, ja que va ser dels únics que va aprofitar el format “rollo Nintendo DS” (projectat vertical i horitzontalment), com en teoria havien de fer els participants com a premisa. La pena és que ell no hi era a la presentació. Aquí hi trobareu més informació i seguidament us deixo el video-reportatge que van fer en Cesc i l’Albert:

[video:youtube:_pw45fWr4C4]

Si algú va a l’Expo i està interessat a veure els curts, aviso que és a porta tancada i que només accepten gent amb invitacions. Pregunteu a l’Albert directament que ell pot aconseguir invitacions (només pel passe, no per l’Expo ee! hehe) El passe es fa només els dijous (em sembla que a les 10 de la nit)

En quant a l’Expo, no vam tenir gaire temps per a veure gaire res, però pel poc que vam veure (pavellons de Japó, Corea, Caribe, Malaisia, Acciona…) puc dir que està molt bé, res a veure amb el fiasco del Fórum que ens van encolomar aquí a Catalunya 😛

El que em va agradar molt és el restaurant que hi ha dins les instal·lacions. Es tracta d’un seguit de barres “estil barraques” on cada una representa una comunitat autónoma. D’aquesta manera pots fer-te uns pinxos a la basca, amanits amb bon xacolí, amb xoriç de Castella-Lleó, i un bon gelat de formatge “manchego” de postres. Això sí, força car.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *