Dones

(Traduït de l’anglès)

Un noi molt tímid entra a un bar i veu una noia molt guapa seient en una taula. Després d’una hora d’agafar forces i coratge s’atreveix finalment a anar cap a ella i li diu: “Ehm, et fa res si m’assec aquí una estona?”

Ella respon cridant ben fort: “No! No follaré amb tu aquesta nit!”.
Tothom del bar es queda mirant l’escena esperant la reacció de l’home. Ell tímidament s’allunya d’ella ajupint el cap i torna a seure al seu lloc, enrojolat de vergonya. S’escolten riures de la gent.

Al cap d’una estona, la noia va cap a ell per disculpar-se. Somriu i li diu: “Em sap greu el que ha passat abans. Veuràs, és que m’estic graduant en psicologia i estic fent un treball sobre com reaccionen les persones davant de situacions compromeses.”

Ell respon cridant ben fort: “200 EUROS?? T’HAS TORNAT BOJA??”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *