Where the hell is Matt (2008)

Fa temps un senzill video de’n Matt, un jove viatger, va aconseguir entrar en el que podríem anomenar l'”èlit d’internet” (“dícese o diciérase” dels grans freaks que aconsegueixen que milions de persones arreu del Món mirin el que fan via internet sense voler-ho tan sols). El video consistia en que a cada lloc on anava, el paio es filmava uns segons en algún lloc característic ballant d’una manera força peculiar:

[video:youtube:7WmMcqp670s]

Doncs bé, ho ha tornat a fer, ara acompanyat, amb bona resolució i en llocs encara més surrealistes:


(Si cliqueu al cantó de Vimeo es posa pantalla completa, que sino no es veu bé!)

Jo de moment només tindria Budapest i Viena a la llista hahah

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *