E3 2008

L’E3 (Electronic Entertainment Expo) és considerada la fira més important mundialment dedicada al món dels videojocs.

Cada any totes les empreses més importants del sector, de la talla de Nintendo, Sony, Microsoft, Electronic Arts, konami, Capcom, Ubisoft… es reuneixen a los Angeles per mostrar al món les seves creacions.

Fa 2 anys vaig poder veure la típica cerimònia inaugural que fan els responsables de cada consola en directe des de GameSpot. No deixa de ser curiós el fet de veure amb què et sorprendran el pròxim any en primícia, com si fossis un corresponsal de revista de videojocs enviat en exclusiva a EEUU.

El moment més impressionant sens dubte per mi va ser la presentació de la wii al món, quan en Shigeru Miyamoto, creador de mites com Super Mario, Donkey Kong, o el totpoderós Zelda, va aparèixer a l’escenari armat amb un wii-mote fent de director d’una orquestra virtual tocant la cançó de Zelda. Impressionant.

[video:youtube:ir-YEA1yGFw]

Un altre moment va ser aquest, el primer video de Zelda Twilight princess (se’m nota que sóc fan de Zelda? XD) el 2005 amb l’aparició estelar una altra vegada del mestre Miyamoto. Val la pena escoltar l’ambient de la sala:

OH MY GOOOOD!


Extret de http://www.vidaextra.com/2008/07/09-mis-cinco-grandes-momentos-del-e3

Bé, aquest any em sembla que no pinta tant bé (almenys pel que fa a Nintendo) però igualment miraré de veure què passa a l’altre punta de món.
14 de juliol a les 19:30 Microsoft
15 de juliol a les 18:00 Nintendo
15 de juliol a les 20:30 Sony

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *