Rodatge “Amera”

“Amera” és el nom que antigament tenia la riera d’Amer, el que és avui en dia el “Brugent”. L’equip de Mel Films ens hem “apropiat” d’aquest nom per al nou curt que estem fent, un homenatge a la vila d’Amer, que servirà al mateix temps per a promocionar el poble arreu.

Fa poc ja vam fer una mostra del que podia ser per a ensenyar-ho a l’Ajuntament i per veure si podíem aconseguir algun tipus de subvenció:

[video:youtube:tpd1_4vA7F4]

Una vegada aconseguida (una xifra que ajuda a sufragar part de les despeses, i amb la qual s’ha comprat entre d’altres una grua de càmara) l’Albert i en Lluís han agafat les “riendes” per a dur a bon cap aquest projecte.

És el rodatge on hem tingut més ajuda, arribant el cap de setmana passat a ser unes 20 persones entre extres i ajudants per a fer una sola escena. Com no sempre amb la inestimable ajuda dels Alma Cubrae, sempre a punt per a donar un cop de mà i als quals per cert els hi auguro un futur molt prometedor.

Hem contat amb l’ajuda de força associacions del poble, com ara la Parròquia d’Amer, la cofradia dels Dolors, el Grup Esquelles, el Pessebre vivent… de botigues que ens han donat (o deixat a preu de Can Mas XD) “gènero” per a fer servir d’atrezzo (can Xicu, can Martori, Terracotanglès, ca l’Àngela, fruites Panosa…) Persones que sense cap més intenció que la d’ajudar han vingut a donar un cop de mà… cavallers amb els seus cavalls… a TOTS, moltes gràcies! Seran els crèdits més llargs de l’història de Mel Films!

Un altre fet destacable és que en Cesc Vilà, també de Mel Films, està creant la banda sonora i segons diu té la intenció d’afegir-hi veu (alguna cantant llegint això?)

Spoilers!! XD
El curt consisteix en la vinguda a Amer de l’abat Alexandre amb la intenció de crear un nou establiment per a la comunitat de l’Esglèsia de Sant Medir (a l’actual Sant Gregori), fugint dels constants assetjaments dels húngars a les terres del voltant de la Via Augusta.

S’utilitzarà per a inaugurar la Festa Major d’Amer a mode de Pregó, com ja vam fer fa uns anys amb “Amer un somni” (el qual per cert no està penjat a internet de moment)

A veure si l’Albert es curra un “teaser trailer” i puc posar alguna cosa per aquí 😉

Aquí algunes fotos del rodatge de fa 2 caps de setmana a l’ermita de Lloret Salvatge:
http://www.jordibabot.cat/fotos/index.php?album=rodatge-amera
http://www.jordibabot.cat/fotos/index.php?album=rodatge-amera-dia-2

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *