Aigua a Mart i… alguna cosa més?

Llegeixo pels puestos que han trobat aigua a Mart. Estic convençut que molta gent s’ha quedat igual davant el que potser és l’anunci més important que ha fet mai fins ara qualsevol agència espacial. “Bueno, també hi ha roques vermelles a Mart i no s’ha enfonsat el món”.

Que existeixi aigua a Mart vol dir que les possibilitats que hi hagi vida s’incrementen enormement, ja que és condició indispensable (que no única) per a tota forma de vida que hi hagi aigua en el seu medi.

Si el pròxim anunci que fan és que es reuneixen les condicions necessàries a Mart per a l’existència vida (com certs rumors diuen), amics meus (i ara em fliparé una mica), estarem davant una evidència claríssima que els extraterrestres existeixen.

Això és una teoria meva, i diria que compartida per molta altra gent. És tant senzill com que si en 2 planetes del sistema solar hi ha les condicions necessàries per a existir-hi vida, fent una simple regla de 3 (si sistema solar és 2, Univers és X) descobrirem que hi haurà una infinitat de planetes amb aquestes característiques, cosa que probablement ens portaria a que en algun d’aquests hi hagués vida, i amb una mica de sort tant “evolucionada” com la nostra.

Però si el pròxim anunci va més enllà, i diuen directament que hi ha vida a Mart, això ja serà la bomba, sortiran Ikers Jiménez de sota les pedres, i em sembla que jo seré un d’ells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *