Ortega Cano VS Babot

Pel meu 28è aniversari em van obsequiar amb un vídeo d’aquells antològics. En ell hi sortien força amics i amigues dient més o menys el que es diu en aquests casos, tampoc calen detalls… Ara, que en sortia algún de disfressat que prou es mereixeria sortir al vídeo que posaré a continuació, però a petició expressa i per por a futurs pleits de drets d’imatge ho deixaré per una altra ocasió 😉

Aquest era el tall final, no té desperdici. (Potser no tindrà la mateixa gràcia si abans no mireu aquests videos del programa de la Sexta, el Intermedio: Ortega VS Rajoy, Ortega VS Botella, Ortega VS Solbes, Ortega VS Pajares i Ortega VS Zapatero)

Déjeme en paz! Déjeme vivir!

[video:youtube:TniCNDF3q4E]

Per cert, el muntatge va ser de l’Albert i en Lluís! Merci cracks!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *