Amera (editat)

Bé, l’explicació de què és “Amera” ja està feta, per tant us deixo amb la nova producció de Mel films:

Agrairem que cliqueu al cor una vegada vist (s’ha d’anar directament a la web de vimeo i hi heu d’estar registrats), si us ha agradat és clar 😉

La projecció es va fer a la Plaça de la Vila, amb una gran expectació val a dir, i va estar precedida de l’actuació dels “Alma Cubrae“, que van escenificar la captura d’un pobre antic habitant d’Amer per part dels hongaresos (que no húngars!), interrompent a l’Alcalde quan feia el seu discurs (cosa que estava pactada ja!), fent varies conyes i lluitant entre ells, la qual cosa va despertar alguns crits de sorpresa. La llàstima va ser que per falta de micrófons inalàmbrics no s’entengués massa el que deien, però d’espectacular ho va ser, això si.

Aquest vídeo a partir d’ara serà la introducció del DVD promocional d’Amer. A aquest s’hi afegiran varis apartats que contindran informació del poble, cultura, esports, festes… i el qual molt probablement estarà disponible el novembre per la festa de l’aniversari d’Amer (la castanyada).

Moltes gràcies a la gent que ens va felicitar i en general a tota la gent que estava a la projecció, ja que per l’excés de llum de dia vam haver de fer-los esperar més estona de la que estava prevista.

Aviat el tindrem penjat en alta definició per cert!

Edito: Ja en HD! Només es pot directament des de Vimeo: http://www.vimeo.com/1540716

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *