Què podrem fer d’aquí a res amb el mòbil?

Llegeixo via a Gizmodo una llista d’aplicacions que hi haurà disponibles amb els telèfons que portin el sistema operatiu Android (del qual ja he parlat alguna vegada)

Si pensàveu que ja estava tot inventat per a telèfons mòbils anàveu completament equivocats!

Amb el programa Enkin podrem, mitjançant GPS, acceleròmetres integrats al mòbil (tipus el mando de wii o l’iphone mateix), Google earth i la càmara del mòbil, situar-nos dins mateix del mapa i veure sobreimpressionades a la pantalla en mode càmara etiquetes per indicar el lloc que calgui. Millor mirar el video:

Els FPS en el món real ja són aquí! 😉

Amb altres programes podrem realitzar accions segons el lloc on ens trobem. Les aplicacions són infinites. Podrem indicar al mòbil que quan estiguem sortint de la feina en direcció a casa, ens engegui la calefacció, o que la torradora comenci a torrar el pa, o que quan passem pel cantó d’un super ens digui que comprem llet ja que a la nevera en falta… Tot això encara no és possible, però veient la llista de guanyadors del concurs que va proposar Google, és qüestió de temps, poc temps (el programa que permet comparar preus tirant una foto al codi de barres de qualsevol producte a les botigues que tens a la vora l’havia pensat jo! grrr ja tindria 250.000$ XD)

Edito: Ah! I m’oblidava de parlar sobre el motiu pel qual he encetat aquest article! Res, que el primer mòbil amb el sitema Android està a punt de sortir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *