Envia un correu al futur (al 2035)

emails pel futur

Això és un experiment interessant. Imagina’t que d’aquí a 27 anys (el 2035) reps un correu que et vas escriure tu mateix el 2008. La veritat és que t’ha de sobtar molt (Això si segueixes viu, és clar)
Amb tant de temps poden passar tantes coses que ara mateix ni et pots arribar a imaginar.

Potser estàs casat i emmainadat, o al contrari, divorciat i sense descendència. Potser ni hi seràs! Hi pot haver hagut la tercera guerra mundial, o un cataclisme enorme el 2012. Potser estaràs visquent a la Lluna o a Mart (un pèl flipat sí). Potser ets el president de Catalunya o estàs a la llista Forbes dels més rics del món o anant casa per casa demanant caritat.

La veritat és que dona tant de joc aquesta “semi-màquina-del-temps” que jo em vaig escriure un email llarguíssim amb tot el que se’m va passar pel cap en aquell moment. La situació en la que estic jo, la família, els meus amics, l’actualitat en general… Ja pensant en lo interessant que serà quan ho llegeixi d’aquí 27 anys (la data màxima per poder enviar)

També té d’altres aplicacions. Si creus que algú s’està equivocant amb el que està fent, del pal “No hauries d’anar amb aquesta noia, només et vol per tenir fills, que no ho veus?” o “Deixa de fumar tants porros que acabaràs malament” o “Fes-te nóvia que acabaràs per vestir sants” o “Estudia alguna cosa de profit si et vols guanyar bé la vida” o “acaba el projecte d’una vegada!”… I així tantes altres. Doncs li escrius un correu a aquesta persona per d’aquí a 5 anys, explicant-li que tu ja l’havies avisat i si dona la casualitat que no et va fer cas i tenies raó, ja li pots recriminar pels segles dels segles.

Pot servir per fer apostes. Tothom escriu una aposta: “Em jugo 10? que el Barça guanya la lliga” i un altre “Jo 50 a que la guanya el Madrid”. Tothom ho envia a la mateixa direcció per la data del final de la Lliga. Arribat el dia es fa el veredicte i es salden els premis XD

Ho trobareu aquí: http://emailfuture.com/

El dubte que tinc és quines garanties hi ha que el servei encara aguanti durant tant de temps.

A algú se li acudeixen més utilitats?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *