“Hologrames” a la CNN

La CNN durant l’elecció del president dels Estats Units (no Amèrica com diuen ells grrr) ha estat la primera televisió mundial en mostrar hologrames en directe en un TeleNotícies. O almenys això semblaria.

[video:youtube:v7fQ_EsMJMs]

Ella està (diu) dins una espècie de tenda a Chicago amb 35 càmeres HD que la filmen segons el moviment de càmera i la realització que fan els tècnics a 1150 kms. de distància a Nova York. La imatge s’envia cap a Nova York i es plasma sobre la imatge real.

Ara bé, com diuen aquí, jo tampoc crec que sigui realment un holograma. Un holograma és una projecció en l’espai, no un simple efecte afegit sobre l’imatge. Si realment ho fos (crec jo), es veuria l’imatge una mica transparent i sense aquesta vora de color al voltant de la Jessica. També si ho fos, jo almenys hagués passat la càmara per darrere el presentador, per deixar-ho ben clar, o encara diria més, pel mig de l’holograma. Interessant però que es vagin experimentant coses noves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *