Remake d’Oldboy

M’ha quedat una sensació estranya a l’assabentar-me’n.

Llegeixo a diferents llocs que volen fer un remake d’Oldboy, pel·lícula coreana del 2003 del gran Park Chan-Wook, la qual va fer que un servidor acabés de posicionar-se a favor d’un cinema que abans li resultava completament desconegut: el cinema oriental.

Tinc una barreja de sentiments respecte aquesta notícia. Per un cantó ràbia, ja que la gent gairebé mai s’assabenta de que tal pel·lícula nord-americana no és més que un remake oriental (Infiltrados – Infernal affairs, la casa del lago – Il Mare, Shall we dance? – Shall we dansu?…) amb resultats quasi sempre molt per sota de l’original, i per l’altre una mica d’esperança, ja que l’encarregat (diuen) de portar tal projecte no és ni més ni menys que el senyor Spielberg. I no es queda aquí la cosa, ja que el que durà a terme la venjança més esperada de l’história (després de 15 anys reclós en una habitació sense cap motiu) serà en Will Smith.

Fes-ho bé Spielberg, que si no…
vellhome imatge

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *