Festa Ubuntu a Amer!

ubuntu

Estava jo tranquil·lament fent el tallat a “Can Franco”, bar d’Amer que solo freqüentar sovint, quan m’he fixat en un cartell al tauler d’anuncis on hi apareixia el logo de l’Ubuntu.

L’Ubuntu per qui no ho sàpiga és una distribució GNU/Linux, o sigui, un sistema operatiu com el “teu” Windows XP, l’única cosa que totalment gratuït i de codi obert. Els últims anys l’Ubuntu s’ha convertit en el principal cavall de batalla en front d’altres alternatives comercials com poden ser el “teu” Windows XP o el Mac OS X.

El cas és que no sé per quins set sous (ho estic investigant encara) el pròxim 29 de Novembre del 2008 es farà a Amer una festa Ubuntu a nivell de Catalunya (també se n’han fet a Lleida i València), i edito, per celebrar la sortida de la nova versió 8.10 Intrèpid Ibex, durant tot el dia, on hi haurà diferents activitats, com xerrades, tallers, jocs… i on s’intentarà acostar aquest fantàstic sistema operatiu (el qual per més inri pots tenir-lo en català, no com el “teu” Windows XP) al gran públic ensenyant les múltiples bondats que ofereix.

El cartell:

Jo per la part que em toca (com a amerenc i com a ubuntaire novell) hi assistiré, com no, i espero que els “fidels” lectors d’aquest bloc també s’hi passin una estona (sobretot la gent d’Amer, que us conec XD).

P.D: Al Frets on Fire penso arrasar 😉

Més informació a www.amer.cat (encara no disponible veig)
http://www.ubuntu.cat/ i a https://wiki.ubuntu.com/InstallIntr%C3%A8pid

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *