Festa Ubuntu a Amer (II)

Ara sabem d’on ve tot almenys:

El proper dia 29 tenim una jornada informàtica a Amer,

Fa temps vaig fer una aposta per Amer i gràcies a les amistats que tinc i a la Col·laboració de l’Ajuntament l’equip d’Ubuntu en Català ens va triar Amer com a lloc de presentació de la nova versió en llegua Catalana. Totes les persones que vindran a parlar són mestres de diferents universitats de Catalunya i tots ells són promotors de Català a la xarxa. No deixeu perdre aquesta oportunitat de passar-vos al costat Català de la informàtica. Tot sigui per fer difusió del poble i per el programari lliure i en Català!

Ja tinc un ciri encès per que tot resulti positiu!
Aquest cap de setmana he enganxat diferents cartells de promoció.

Consulteu l’agenda.

http://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/InstallIntrèpid

Jordi Àlamo Llapart
www.bttamer.org

Molt bé Jordi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *