Tot gravat!

Veient imatges d’un gran concert multitudinari que va organitzar la cadena “40 principales”, vam observar amb l’Ivan el gran nombre de telèfons mòbils que hi havia filmant les actuacions (No, no he posat un video d’Estopa perquè m’agradi).
Això és clar tothom ho ha fet. Gravar una actuació per tenir-ne un record és el pa de cada dia, i més amb els nous mòbils als quals només els falta un desfibril·lador portàtil per tenir-ho tot. Però reis, entre poc i massa! Hi ha gent que grava TOT l’esdeveniment! N’hi ha per preguntar a aquests individus al final d’un concert, per exemple de… Shakira, si realment ha vist alguna cosa amb els seus propis ulls! No seria d’estranyar que et contestés tot orgullós/a: “No he vist res, tot des de la pantalleta, però tranquil, ho penjaré al Facebook i ja tindré temps de veure-ho a casa”.
Si és que a més, amb la quantitat de gent que fa el mateix, trobar vídeos filmats per altres del concert no costa res!

No és d’estranyar que IBM, en un article que parlava de les 5 innovacions que canviaran les nostres vides d’aquí a 5 anys (aquí explicat en castellà), inclogui l’aparició de nous aparells que permetran gravar en tot moment (en vídeo, àudio, GPS…) el que estàs fent, és a dir, que no podràs oblidar res. Tota la teva vida estarà en format electrònic per a consultar qualsevol cosa en qualsevol moment. Així les preguntes que a vegades et fas, del pal “Què feia jo el dia que van petar les torres bessones?”, “On vaig veure guanyar la 3a copa d’Europa del Barça?”, “Quant fa que no parlo amb la Mireia?”, “Qui va ser que em va dir que havia tallat amb tal persona?”… Totes aquestes preguntes obtindran resposta instantània. Només hauràs de preguntar-li al teu life-recorder (ja l’he batejat XD).

De fet pensant-hi una mica el Facebook és l’avantsala del que estic dient… Quina por!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *