Mafia II

mafia 2 iamtge

Si hagués de fer un Top 10 dels videojocs que m’han agradat més al llarg de la meva vida, “Mafia: City of Lost Heaven” seria un d’ells sense cap mena de dubte. És un joc que va sortir al 2002 i que immerescudament no va ser cap èxit de vendes com sí va ser “Grand Theft Auto: Vice city”. De fet va ser aquest últim, el Vice City, que va eclipsar totalment a Mafia.

Potser gràficament no superava a GTA, potser no oferia el grau de llibertat de GTA, potser no era tant llarg com el GTA, però amb el que Mafia guanya de llarg és amb el guió i l’ambientació d’època:

Qui no es posa a tararejar al cap d’uns segons la cançó de la ciutat, o qui no es coneix com arribar al garatge de’n Lucas Bertone sense mirar al mapa? Enorme el doblatge de’n Ralph el mecànic (To-to-Tom!) Aquell efecte del fum dels cigarros, la varietat de situacions, de cotxes? La primera escena de sexe que he vist en un videojoc! Rebentar cotxes amb la Thompson, la história familiar del contable de la “familia Sallieri”, el final del joc…

Llegint això podràs fer-te una idea de lo expectant que estic davant la sortida al 2009 de la segona part de Mafia, la qual promet i molt, sobretot veient el nou tràiler que ha sortit avui mateix:

GTA4 killer?

Aquí el primer tràiler que es va poder veure, ara en HD si vols:
[video:youtube:ZiZhnp4c6B4]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *