Barcelona 3D

barcelona 3d

Llegeixo a Alt1040 que Barcelona tindrà ben aviat una versió de si mateixa en 3D a la xarxa, amb molt més detall que a Google Earth segons diuen. Això últim és normal, ja que a Google Earth de moment només hi ha una desena d’edificis modelats en 3D. Caldrà veure com respon la multi-nacional a aquesta excel·lent notícia (Nova York n’és un exemple)

El que m’agrada més no obstant és que s’utilitzaran estàndars oberts, cosa que permetrà a qualsevol (o aixó diuen) fer servir els models 3D al seu gust. He sentit videojocs? Per cert, això és una putada pels creadors de Wheelman, haver-ho sabut i m’espero!.

Em creureu o no, però una de les meves prediccions s’està complint! Potser és anar massa enllà, però més aviat del que ens pensem disposarem de TOT el món en perfecte 3D i qualsevol joc/aplicació de qualsevol temàtica podrà utilitzar el que serà “la gran Base de Dades mundial en 3D”. Apostes? Un “Grand Theft Auto: Entire World” estaria força bé!

D’ara endavant miraré de deixar les meves prediccions per escrit que sinó algú no em creurà 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *