Oh no!! En TIGORR!!!

Fa potser 20 anys d’això. Recordo que tothom anava de bólid amb aquesta mini-col·lecció. Va ser l’avant-sala del que per molts fou la gran col·lecció de tots els temps, la de Bola de Drac Z! La de la foto s’anomenava “Super monstruos, Un juego escalofriante”, i tenia una característica que molts recordaran: el cromo del fill de puta dels bigotis grocs, el famós TIGORR mai sortia. De fet no recordo haver-lo vist mai, es deia que era una llegenda urbana, que els de la col·lecció no l’havien ni imprès per què tothom comprés i comprés cromos fins a la sacietat. També es deia que era l’únic cromo que anava amb format pegatina, no s’havia d’enganxar amb cola:
monstres tigorr

I a tu? Et va sortir mai en Tigorr?

Vist a Greenshines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *