Babloc a Radio Begur

M’informen que he tingut el privilegi de sortir anomenat al programa de Ràdio BegurFem net” (també surto al seu bloc 😉. L’Adrià i en Marc cada dimecres de 7 a 8 de la tarda dediquen una part del programa a analitzar webs, aquesta setmana ha tocat el meu!

M’encanta la definició de l’Adri:

“És una web molt…molt…no sé, com ho diríem? Jo… m’agrada molt aquesta web”

Tot seguit el tall:

M’ha fet il·lusió, què voleu que us digui 😉
Ah! Prometo escoltar el programa!

Cada dimecres de 7 a 8 de la tarda a radi obegur pots escoltar Fem net a radio begur, al 97’7 FM al empordà o al http://radiobegur.com a tot el món.

Adrià Fernandez de la mà de Marc Clapès posen al dia internet ….

Gràcies a en Lluís per cert 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *